Краљичин универзитет Контакт начини/методе-millkun

Краљичин универзитет Контакт начини/методе
Краљичин универзитет Контакт начини/методе

Краљичин универзитет Контакт начини/методе-millkun; У овом посту ћете добити локацију, адресу, број телефона, ВхатсАпп број, адресу е-поште и друштвене мреже Краљичиног универзитета.

Да бисте ступили у контакт или комуницирали са Куеен’с Университи, морате користити један од следећих метода.

Прво је да се директно повежете на веб локацију Краљичиног универзитета и одете на место које се зове контактирајте нас, затим можете проверити њихову адресу, локацију, уобичајени број позива, адресу е-поште, а такође можете да их контактирате преко њихових друштвених медија или друштвене мреже. Све то се налази на званичном сајту Краљичиног универзитета.

Друго, можете их контактирати путем контакт података који су поједностављени на различитим веб локацијама. Различите веб странице су већ спојиле контакт информације како би поједноставиле рад читаоцу.

Једна од веб локација која је већ спојила контакт детаље је миллкун.цом. Дакле, овде ћете добити њихов уобичајени контакт за позиве, њихову локацију, адресу е-поште и њихову друштвену мрежу. Као што следи.

Also read University of Ottawa Contact ways/methods-millkun.

Краљичин универзитет Контакт начини/методе
Краљичин универзитет Контакт начини/методе

Преглед Краљичиног универзитета

Краљичин универзитет у Кингстону, познатији као Краљичин универзитет или једноставно Квинс, је јавни истраживачки универзитет у Кингстону, Онтарио, Канада. Куеен’с поседује више од 1.400 хектара земље широм Онтарија и поседује замак Херстмонсе у Источном Сасексу, Енглеска

Контакт подаци Куеен’с Университи

Можете их контактирати преко следећих главних контакт података;

Address of Queen’s University: 99 University Ave, Kingston, ON K7L 3N6, Canada
Phone number:  +1 613-533-2000
Email Address: admission@queensu.ca